top of page
Vyhledat

Trendy kousky, které nesmí chybět ve tvé šperkovnici.

Aktualizováno: 23. 3. 2022



Snažíte se držet krok s trendy šperky a chcete vědět že to, co nosíte, je v módě? Chystáme novou kolekci šperků a jsme připraveni podat zprávu o každém trendu, který byste mohly letos vyzkoušet.

Zde je to, co můžete očekávat od trendů ve špercích v roce 2022.


Kruhové náušnice

Prvními výraznými trendy ve špercích roku 2022 jsou kruhové náušnice. Každý velký návrhář je obsáhl ve své kolekci a my se nemůžeme dočkat, až je uvidíme na týdnu módy. Myslíme, že každý, by tento ikonický kousek měl mít ve své šperkovnici. Tento trend stejně těžko vyjde z módy!


Masivní šperky

V roce 2022 je všechno více, barvy jsou ostřejší, outfity barevnější a šperky jsou masivnější? Ano!

Náhrdelníky musí být větší a třpytivější, prsteny plnější a zářivější a náramky naskládané jeden vedle sebe. Rok 2022 je určitě rokem glam. Zůstat na špičce trendů šperků v tomto roce bude rozhodně vyžadovat vrstvení. Jednoduchá klasika však nikdy nevyjde z módy. Důležité je to v čem se cítíte dobře.


Perly

Ať už v makeupu, tak ve špercích. Od prvotřídně bílé po barevné, tento trend nezestárne. Objevuje se každým rokem, pokaždé však v jiném podání. Ať už si vyberete perlový náhrdelník nebo náramky, nebo dokonce jen napodobíte vzhled s výraznými korálky kolem krku, je to tak klasický vzhled, že se jen tak neomrzí.


Na konec nesmíme zapomenout, že každý váš oblíbený kousek je trendy, protože smysl módy je, aby Vás celý proces bavil a cítila jste se krásná a sebevědomá. Nebojte se experimentovat, protože tak objevíte nejenom krásy šperků, ale také můžete najít kousek Vaší osobnosti, o kterém jste ani netušila.


41 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page