top of page
Vyhledat

Barevné kombinace, které musíš v roce 2022 zkusit!

Aktualizováno: 24. 3. 2022




Podle předních módních návrhářů nás čeká velmi barevný rok 2022. Stačí se podívat na barevnou paletu! Limetková zelená, sytá žlutá, klasická Kelly zelená a oranžová západu slunce jsou všechny trendy odstíny začleněné na přistávací dráhy jaro/léto 2022, z nichž každá má svůj vlastní speciální nádech.


Zapomeňte na krémové odstíny – jaro/léto 2022 je o výběru těch nejjasnějších barev!

Ale jak je kombinovat?


Růžová + Fialová

Není pochyb o tom, že růžová a fialová kombinace evokuje rok 2000 a dobu Barbie. Vše tomu nasvědčuje i tato barevná kombinace, která osvěžuje šatníky a dá vyniknout především světlejším typům. Samozřejmě tuto kombinaci může obléknout každý!




Zelená + Černá

Toto je v současnosti možná jedna z ne-li nejoblíbenějších barevných kombinací na Instagramu. Zelenočerná kombinace je dalším celoročním trendem, který přesahuje všechny roční období. Celebrity jako Dua Lipa a fashion influencerky, jako Valentina a Pernille Teisbaek, byly spatřeny s touto dokonalou kombinací.



Bílá + Červená

Červeno-bílá kombinace je docela nápadná. Výrazná červená proti ostře zářivě bílé, to je další vzhled, který mnoho influencerů v poslední době obléklo. Tak proč nevytáhnout vaší oblíbenou rtěnku a obléct celý bílý outfit.



Černá + Růžová

Také Vás napadne něco jako drsná Barbie s tímto barevným mixem, který znovu funguje dobře v průběhu každého ročního období. Přidání růžové je skvělý způsob, jak dodat jemnější, dívčí pocit celo černému vzhledu a naopak.


A co takhle zkusit nakombinovat úplně vše? Móda má svá pravidla, ale pravidla jsou od toho, aby se porušovala.




31 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page